Редактор: e-mail: кадър bTVДепутатите от партията на Веселин Марешки Воля“ няма да

...
Редактор: e-mail: кадър bTVДепутатите от партията на Веселин Марешки Воля“ няма да
Коментари Харесай

Марешки пред Цънцарова по bTV: Не съм чел проекта за Конституция на ГЕРБ, ние сме опозиция

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Депутатите от партията на Веселин Марешки „ Воля “ няма да дадат подписите си за предлагането на ГЕРБ за нова конституция, това сподели той във включване по bTV.

Лидерът на „ Воля “ сподели, че не е чел предлагането на ГЕРБ за нова Конституция. „ Не чета предложенията на тази или онази партия, както не чета тезисите на Българска социалистическа партия и на Българска комунистическа партия и предложенията на президента Радев за безредица “, изясни Марешки и добави, че в случай че планът събере 120 подписа, тогава ще го прочете.

Водещата Мария Цънцарова притисна политикът с директни и остри въпроси, като да вземем за пример за ролята на „ Воля “ в Народното събрание. „ Ние сме действителна и прагматична съпротива “, съобщи Марешки, след което трябваше обаче да изясни за какво е бил на страната на ГЕРБ при приемането на бюджета и при вотовете на съмнение. „ На последния избор на съмнение гласувахме „ въздържал се “, акцентира той.

„ Г-н Марешки, Вие чел ли сте сегашната конституция? “, отвърна го Цънцарова и подсети, че позицията „ въздържал се “ значи поддръжка за държавното управление. Марешки обаче съобщи, че при избора на правосъден съвет и за пазаруването на F-16 опозиционните партии Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия са дали своят вот „ за “ в Народното събрание, а „ Воля “ е била срещу. „ Ние сме действителна и прагматична съпротива “, заключи зам.-председателят на Народното събрание.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР